Nyheder

Følg med i det sidste nye indenfor behandling af jord og bygge- og anlægsaffald samt ressourcegenanvendelse. 

Knaphed på sand, sten og grus: Københavns betonaffald skal sikre råstoffer til fremtidens byggeri i hovedstaden

Pressemeddelelse: Fremtidig mangel på sand, sten og grus er en udfordring i den danske byggebranche – og særligt i og omkring København er der knaphed på råstofferne. Det skal et nyt samarbejde mellem betonproducenten Unicon og Norrecco, der behandler byggeaffald med henblik på genanvendelse, nu modvirke ved at udnytte større dele af overskuds- og nedrivningsbeton i hovedstadsregionen.

Læs mere ›

Ny administrations- og driftschef: Skal sikre at de decentrale miljøpladser også fremadrettet har en central placering i Norreccos organisation

Kim Gosvig Hansen er ikke ny i Norrecco, men han er ny i rollen som administrations- og driftschef. Han startede i salg, siden blev han administrationschef, og nu skal han binde driften og administrationen sammen, så Norreccos miljøpladser også fortsat kan have den centrale plads i organisationens udvikling, trods deres decentrale placeringer i organisationen.

Læs mere ›
Reconor Gruppen

Ny næstformand i Norreccos bestyrelse

Norrecco opruster og indsætter tidligere overborgmester i København Frank Jensen som næstformand i bestyrelsen. Oprustningen sker som en del af den markante vækst virksomheden har oplevet de seneste år, og for at styrke udviklingen af forretningen – også udenfor landets grænser.

Læs mere ›

Ny salgsressource i Norrecco, Øst

Den 15. november styrker Norrecco den sjællandske forretning med ansættelsen af Sverre Hansen. Sverre kommer med solid erfaring og viden indenfor forretningsområderne behandling af forurenet jord og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald.

Læs mere ›

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.