Nyheder

Følg med i det sidste nye indenfor behandling af jord og bygge- og anlægsaffald samt ressourcegenanvendelse. 

Henrik Nordenlund

Adm. direktør Henrik Nordenlund har opsagt sin stilling

Henrik Nordenlund har besluttet at fratræde sin stilling som administrerende direktør for Reconor Group (“Reconor”), og fratræder sin stilling i begyndelsen af 2024. Henrik Nordenlund har været administrerende direktør for Reconor i seks år, hvor han har stået i spidsen for en omfattende omstilling og vækst i virksomheden.

Læs mere ›

Driftsmeddelelse

Vi har tidligere oplyst, at vi onsdag morgen d. 1. november blev udsat for et hackerangreb, som resulterede i, at vi blev nødt til at lukke alle servere ned. Med denne meddelelse ønsker vi at give denne opdatering på situationen.

Læs mere ›
PFAS

Høringssvar: EU har fremsat forslag til begrænsning af PFAS, og en begrænsning er åbenlyst nødvendig, men det må ikke være på bekostning af den cirkulære dagsorden

Det er næppe gået nogens næse forbi, at PFAS udgør et problem. Derfor giver det også god mening at EU har fremsat et forslag til begrænsning af PFAS, men lovgiver vi uden tilstrækkelig viden, så risikerer vi, at den helt store taber på den korte bane bliver den cirkulære dagsorden, hvis EU-forslaget om begrænsning af PFAS vedtages i den nuværende form.

Læs mere ›

Knaphed på sand, sten og grus: Københavns betonaffald skal sikre råstoffer til fremtidens byggeri i hovedstaden

Pressemeddelelse: Fremtidig mangel på sand, sten og grus er en udfordring i den danske byggebranche – og særligt i og omkring København er der knaphed på råstofferne. Det skal et nyt samarbejde mellem betonproducenten Unicon og Norrecco, der behandler byggeaffald med henblik på genanvendelse, nu modvirke ved at udnytte større dele af overskuds- og nedrivningsbeton i hovedstadsregionen.

Læs mere ›

Ny administrations- og driftschef: Skal sikre at de decentrale miljøpladser også fremadrettet har en central placering i Norreccos organisation

Kim Gosvig Hansen er ikke ny i Norrecco, men han er ny i rollen som administrations- og driftschef. Han startede i salg, siden blev han administrationschef, og nu skal han binde driften og administrationen sammen, så Norreccos miljøpladser også fortsat kan have den centrale plads i organisationens udvikling, trods deres decentrale placeringer i organisationen.

Læs mere ›
Reconor Gruppen

Ny næstformand i Norreccos bestyrelse

Norrecco opruster og indsætter tidligere overborgmester i København Frank Jensen som næstformand i bestyrelsen. Oprustningen sker som en del af den markante vækst virksomheden har oplevet de seneste år, og for at styrke udviklingen af forretningen – også udenfor landets grænser.

Læs mere ›

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.