Modtagelse af jord

Norrecco er en af Danmarks ledende aktører inden for modtagelse, behandling og slutdisponering af overskudsjord. Vi har pladser fordelt over hele landet, og gennem egne og via samarbejdspartnere tilgang til slutdisponeringssteder for jord i hele Danmark, hvor fokus er anlægsprojekter, hvor jorden anvendes i nyttiggørelsesprojekter.

Det betyder, at vi er en seriøs samarbejdspartner uanset om du skal af med ren eller forurenet jord, og om dit projekt kræver særlig rådgivning forud for gravearbejdet, fx i forbindelse med prøvetagning og anmeldelse.

Vi har et erfarent hold af specialister i håndtering af jord. Dem kan du kontakte direkte.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om generel håndtering og bortskaffelse af jord. Eller hvis du er interesseret i at høre, hvordan Norrecco bidrager til at overskudsjorden kan komme tilbage i byggeriet.

Modtagelse af jord

Herunder finder du kategorier af jord, som vi hos Norrecco modtager. For at være sikker på, at din jord håndteres korrekt, så kan du altid tage os med på råd. Jo før, jo bedre. Vi har nemlig lang erfaring med at vejlede om korrekt prøvetagning og dokumentation af forskellige jordtyper.

Salgs- & leveringsbetingelser

Vi ønsker at levere den bedste service. Det kræver gode medarbejdere og moderne materiel, men også ordentlige salgs- og leveringsbetingelser. Dem finder du her.

Kundeportal

Er din virksomhed oprettet kunde med en konto hos os, så kan du med et kundelogin få hurtig adgang til aktuel vejeinformation.

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.