Presserum

Velkommen til Norreccos presserum. Norreccos materiale kan frit bruges i redaktionelle sammenhænge om Norrecco, blot du henviser til Norrecco som kilde. Hvis der er noget, du mangler, så kontakt os.

Om Norrecco 

Norrecco er en af Danmarks førende og mest miljøbevidste behandlere af jord og bygge- og anlægsaffald. Virksomheden blev grundlagt i december 2007, og er en del af Reconor Gruppen.

Hos Norrecco modtager vi bygge- og anlægsaffald fra nybyggeri, renoveringer og nedrivninger samt andre beslægtede affaldstyper med henblik på størst mulig ressourcegenanvendelse.

Vi har behandlingsanlæg til modtagelse af jord, og bygge- og anlægsaffald centralt i København på Prøvestenen og i Nordhavn, og så har vi pladser fordelt i hele landet i følgende byer: Greve, Lynge, Odense, Kolding Aarhus og Agerskov.

Norrecco har et certificeret miljøledelsessystem, og vi har derfor klare, beskrevne procedurer og driftsinstrukser vedrørende korrekt og ordentlig håndtering af affald, der sikrer et ensartet og højt niveau på alle Norreccos anlæg

Ledelse

Karsten Ludvigsen
Adm. direktør, Norrecco

Norrecco er ejet af Reconor, som igen er ejet af Agilitas, som er en europæisk fond med fokus på mellemstore virksomheder, og som ønsker at skabe langsigtet værdi med ejerskabet.

Pressekontakt

Mark Kjær: mark@kempkjaer.dk
Jakob Hessellund: jh@kempkjaer.dk 
Telefon: 70 60 50 79

Norrecco billeder

Presseklip

Presseklip

Nyt rådhus sparer råstoffer og bygges med genbrugsbeton

Presseklip

Udvikling af teknologi til sikker identifikation af asbestfri eternitplader

Presseklip

Cirkulær succes kræver bredt samarbejde

Presseklip

Kan genanvendes igen og igen: Stor succes med genbrug af gips

Presseklip

Første betonstøbning med CO2-reduceret cement var hos Norrecco i Kolding

Presseklip

Her er firmaet der skal udvide erhvervshavn

Downloads

Download

Download vores logo i SVG

Download

Download vores logo i PNG