julehilsen

Glædelig jul & godt nytår fra Norrecco

Vi vil i Norrecco gerne takke for samarbejdet i 2023, hvor vi sammen har været med til at gøre en forskel for den grønne omstilling. Vi ser frem til, at vi sammen i 2024 skal sætte barren endnu højere.

Kære kunder & samarbejdspartnere

2023 har om noget stået i samarbejdernes tegn for Norrecco. Nogle samarbejder satte retningen for i år. Andre igen for 2024 og frem. 

Et samarbejde, der er værd at fremhæve, er samarbejdet omkring oprensning af PFAS-forurenet jord med luftbobler. Vi håber, det vil kunne være en mulig løsning på et meget nærværende problem.

Også inden for genanvendelse af byggeaffald, har 2023 budt på nye samarbejder. Et skal sikre totalgenbrug af beton i byggeriet på den lange bane. Og i et andet indgår Norrecco i en helt ny værdikæde, der betyder, at overskudsbeton og nedrevne bygninger nu bliver råstofkilder til ny beton.

Men samarbejder som de tre fremhævede står ikke alene. For den gode dialog, vi har med jer kunder og samarbejdspartnere, betyder, at vi gennem hele året har kunne rykke grænserne for, hvordan vi i fællesskab kan understøtte den grønne omstilling endnu mere ved at forbedre processer og optimere løsninger, men også ved at I tvinger os til at tænke stadig mere ambitiøst. 

Derfor har det i 2023 været en fornøjelse at kunne bidrage til denne vigtige agenda sammen med jer. Og vi ser frem til, at vi sammen i 2024 skal sætte barren endnu højere.

Rigtig glædelig jul & godt nytår 🎄

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.