Reconor Gruppen

Flemming Sloth Lauridsen bliver ny administrerende direktør for Reconor Group

Flemming Sloth Lauridsen er blevet udnævnt til administrerende direktør for Reconor Group med virkning fra 16. april 2024. Han efterfølger Henrik Nordenlund, der fratrådte stillingen i marts 2024.

Flemming Sloth Lauridsen har omfattende ledelseserfaring fra industrien, senest som administrerende direktør for Norva24, Denmark A/S, en ledende aktør inden for den nordeuropæiske vedligeholdelsesindustri for undergrundsinfrastruktur. Før dette har han haft ledende stillinger hos Nordgroup A/S og RGS Nordic, begge førende skandinaviske virksomheder specialiseret i miljøløsninger og håndtering af farligt affald. Igennem sin karriere, har Flemming Sloth Lauridsen demonstreret sin evne til at styrke markedspositioner gennem øget omsætning og overskud, baseret på en kombination af styrket salg, kommerciel ekspertise, samt strategiske fusioner og opkøb.

Niels Meidahl, bestyrelsesformand i Reconor Group, udtaler: “Jeg er meget glad for at byde Flemming Sloth Lauridsen velkommen som CEO for Reconor. Flemming kommer med værdifuldt branchekendskab og en dokumenteret historik i forhold til at maksimere vækstpotentialet på tværs af forskellige industrier. Disse kvaliteter er afgørende for at sikre fortsat vækst og fastholde Reconor’s position som markedsleder.”

Efter to års orlov ser Flemming Sloth Lauridsen frem til at vende tilbage til branchen og stå i spidsen for Reconor: “Jeg ser meget frem til at påtage mig denne opgave. Reconor er den førende miljøservicevirksomhed i Danmark. Sammen med ejerne og de mange dedikerede medarbejdere på tværs af koncernen ser jeg frem til at fortsætte med at udvikle Reconors værditilbud og markedsposition.”

Reconor hovedejer er Basalt Infrastructure Partners LLP (“Basalt”), og virksomheden har udvidet sine aktiviteter og markedsposition betydeligt i løbet af de seneste år. I regnskabsåret 2022/23 omsatte Reconor for 1,2 mia. kr. og driftsresultatet (EBITDA) udgjorde 235 mio. kr.

John Hanna, partner og chef for Europa hos Basalt, udtaler: “Vi glæder os til at byde Flemming velkommen til Reconor. Vi ser frem til at arbejde sammen med ham og teamet og vil bidrage med den nødvendige støtte og kapital til at realisere Reconors vækstplaner i de kommende år.

For mediehenvendelser, kontakt venligst: Bestyrelsesformand Niels Meidahl telefon 4012 3021

Jeg ser meget frem til at påtage mig denne opgave. Reconor er den førende miljøservicevirksomhed i Danmark. Sammen med ejerne og de mange dedikerede medarbejdere på tværs af koncernen ser jeg frem til at fortsætte med at udvikle Reconors værditilbud og markedsposition.
Flemming Sloth Lauridsen_CEO_Reconor Group
Flemming Sloth Lauridsen
Administrerende direktør, Reconor Group

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.