Henrik Nordenlund

Adm. direktør Henrik Nordenlund har opsagt sin stilling

Henrik Nordenlund har besluttet at fratræde sin stilling som administrerende direktør for Reconor Group ("Reconor"), og fratræder sin stilling i begyndelsen af 2024. Henrik Nordenlund har været administrerende direktør for Reconor i seks år, hvor han har stået i spidsen for en omfattende omstilling og vækst i virksomheden.

Under Henrik Nordenlunds ledelse har Reconor Group udvidet sine aktiviteter og markedsposition betydeligt. I regnskabsåret 2021/22 steg Reconors omsætning til knap 1,2 mia. kr., og driftsresultatet (EBITDA) udgjorde 222 mio. kr. i forhold til året før. I august 2023 købte Basalt Infrastructure Partners LLP (“Basalt”) Reconor fra Agilitas Private Equity LLP (“Agilitas”).

Henrik Nordenlund, administrerende direktør for Reconor: “I løbet af de sidste seks år har vi med succes udviklet Reconor til at være den førende danske miljøservicevirksomhed. Vi har samtidigt sat nye standarder for vores branche ved at tilbyde innovative og fremtidssikrede løsninger til vores kunder. Reconor har aldrig været stærkere end nu, og vi har opbygget en solid platform for fortsat vækst sammen med vores nye ejere. Jeg har derfor besluttet, at det er et godt tidspunkt for mig at give stafetten videre og forfølge nye muligheder. Jeg vil gerne takke bestyrelsen, ledelsen og vores ejere for deres støtte og tillid – og ikke mindst vores 600 dedikerede medarbejdere i City Container, Norrecco og Reconor for deres bidrag til Reconors succes.”

Niels Meidahl, bestyrelsesformand i Reconor Group: “Henrik har stået i spidsen for en gennemgribende og meget succesfuld omstilling af Reconor i løbet af de seneste seks år, der har ført til betydelig vækst. På vegne af bestyrelsen vil derfor jeg gerne udtrykke vores oprigtige taknemmelighed og påskønnelse for de flotte resultater, som Henrik har opnået sammen med hele Reconor-teamet. Mens vi beklager Henriks beslutning om at træde tilbage, forstår vi hans ønske om at prøve kræfter med nye udfordringer og ønsker ham alt det bedste”.

John Hanna, partner og chef for Europa hos Basalt: “Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Henrik Nordenlund, selvom det kun var i kort tid. Vi ønsker Henrik det bedste i fremtiden. Han efterlader sig en stærkt positioneret virksomhed, og vi ser frem til at fortsætte partnerskabet med ledelsesholdet og yde den nødvendige støtte og kapital til at levere på Reconors vækstplaner i de kommende år.”

Med Henrik Nordenlunds beslutning om at fratræde som administrerende direktør, har bestyrelsen igangsat en proces for at finde en ny administrerende direktør for Reconor.

For mediehenvendelser, kontakt:
Jesper Bjerrehuus på jesper.bjerrehuus@kingstreetpr.dk

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.