Miljø_2

Norreccos ISO 140001-recertificering forløb uden anmærkninger

Hvert tredje år skal ISO 140001-certifikater fornys. I år var det tid for Norrecco, og efter tre intense dage med eksterne auditører, resulterede det igen i en certificering uden anmærkninger.

Annica Flade, der er miljø-, arbejdsmiljø og kvalitetschef i hele Reconor-gruppen, fortæller at processen med recertificeringen i år har været en noget større omgang. For udover recertificering, skulle en ny lokation også certificeres, nemlig pladsen i Kolding, der er kommet til efter et opkøb.

Kundernes bevis for at miljøet tages seriøst

Norrecco arbejder intensivt med at implementere miljøledelse i organisationen, for at sikre at hensyn til miljøet tages med i alle arbejdsprocesser i hverdagen. Men også for at sikre transparens for kunderne.

“Vores recertificering er væsentligt for både os og vores kunder. Det er nemlig et konkret bevis for, at vi faktisk gør, hvad vi lover vores kunder, at vi gør,” forklarer Annica Flade og fortsætter,

“Vi viser med denne recertificering (der ligesom ved certificeringen tre år tidligere er helt uden anmærkninger, red.) at vi tager det at være en miljøvirksomhed seriøst. Det er det, vi driver vores virksomhed ud fra.”

Hun forklarer videre, at man forventer, at de nyere afdelinger i Agerskov, Ure, Hobro og på Prøvestenen allerede fra næste år også vil kunne opnå at blive certificeret.

Det er ambitiøst, medgiver hun, men understreger, at man tager arbejdet med certificeringer seriøst og prioriterer det højt, da det sikrer en ensartethed og højere kvalitet på tværs af hele organisationen til gavn for kunderne. Og derfor er man klar på at investere tid og ressourcer i det.

Vil du læse mere om, hvad Norrecco gør for miljøet, så kan du læse mere her.

Hvad er ISO 140001 – miljøledelse?

ISO 14001 er internationalt set den mest anerkendte standard inden for miljøledelsessystemer. Det er en standard, der leverer en struktur, hvorigennem en organisation kan levere miljøforbedrende resultater i overensstemmelse med de miljøpolitiske forpligtelser i en virksomhed g skabe transparens for virksomhedens kunder. Du kan læse mere om certificeringen her.

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.