Norrecco naturmaterialer

Varsling af prisstigninger på byjord, karteringsjord, ren jord samt naturmaterialer – Sjælland

 

Kære kunde i Norrecco A/S.

Da vi ikke har reguleret vores priser på naturmaterialer hele året, ser vi os desværre nødsaget til med denne skrivelse at varsle prisstigninger på salg af naturmaterialer fra alle vores pladser på Sjælland med virkning fra 1. januar 2023.

Vi har desværre oplevet væsentlige prisstigninger i løbet af året 2022, hvorfor at nogle af prisstigningerne vil virke voldsomme.

Det betyder samtidig, at evt. nettopriser afgivet i kundeaftaler ophører den 31.12.2022, hvorefter den oplyste %-sats på vores listepriser i kundeaftaler vil være gældende på køb af naturmaterialer. 

Vi har d.d. modtaget vedlagte meddelelse fra By & Havn omkring prisændring på modtagelse af ren jord, og derfor ser vi os også nødsaget til, at meddele prisstigning på modtagelse af byjord, karteringsjord og ren jord med kr. 34,00 pr. ton, gældende fra den 1. januar 2023. 

Desuden har vi en forventning om, at lettere forurenet jord til KMC, samtidig vil stige med omtrent tilsvarende beløb pr. 1. januar 2023. Vi skriver naturligvis ud igen såfremt det bliver aktuelt. 

Øvrige priser på affald og jord i kundeaftaler, vil fortsat være gældende, hvor vi forventer at have nye kundeaftaler klar i første kvartal af 2023. 

Pr. 1. januar 2023  ændrer vi samtidig vores salgs- og leveringsbetingelser i forhold til kreditpolitik og betalingsbetingelser.

Såfremt at ovenstående  giver anledning til spørgsmål, er I naturligvis velkomne til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Norrecco A/S

 

Peter Arevad                                                                                    Thomas H. Larsen

par@norrecco.dk                                                                                     thl@norrecco.dk

30 30 03 03                                                                                       40 64 68 05

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.