Sverre Hansen og Thomas Larsen

Ny salgsressource i Norrecco, Øst

Den 15. november styrker Norrecco den sjællandske forretning med ansættelsen af Sverre Hansen. Sverre kommer med solid erfaring og viden indenfor forretningsområderne behandling af forurenet jord og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald.

”Jeg ser frem til at blive en del af Norrecco, der har gang i en spændende udvikling. I den første tid kommer jeg selvfølgelig til at fokusere rigtig meget på at lære organisationen at kende, og ikke mindst mine kolleger ude på vores behandlingspladser, herunder alle de administrative medarbejdere og ikke mindst vores vejeadministration, som er vores ansigt mod kunder og samarbejdspartnere. Det er min erfaring, at et godt samarbejde mellem os i salg og vores vidende kolleger på pladserne, sikrer kunderne de bedste løsninger,” siger Sverre Hansen og fortsætter,

”Som sælger er det ude hos kunderne, jeg især ser frem til at skulle bruge min tid. Noget af det, der tiltaler mig særligt, ved at arbejde med vidensdeling og relationer er, at kunderelationerne prioriteres højt hos Norrecco. Og man får tid og mulighed for at dyrke disse, så alt ikke skal foregå over telefonen eller computeren,” siger Sverre Hansen.

Sverre er 31 år og er oprindeligt landmandsuddannet, og han er derfor meget bevidst omkring vigtigheden af at sikre miljøet mod forurenet jord. De seneste år har han været ansat i anden ressourcevirksomhed som Area Sales Manager og projektleder, og før det har han været i entreprenørvirksomhed som maskinfører.

Sverre vil indgå i salgsteamet på Sjælland og referere til Thomas H. Larsen.

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.