Seidel_P0A4023

Lars R. Jacobsen Transport A/S og Norrecco A/S udvider samarbejdet i forbindelse fjernelse og oparbejdelse af mere end 80.000 ton overskudsjord, og tilkørsel af naturmaterialer ved anlæggelsen af nyt stort parkanlæg centralt i København

I dag startede Lars R. Jacobsen Transport A/S på arbejdet med at få mere end 80.000 ton overskudsjord, væk fra den udgravning, der skal gøre plads til Operaparken, der frem mod 2023 opføres på Dokøen. Det betyder, at det stabile samarbejde som Lars R. Jacobsen Transport A/S og Norrecco A/S har haft på Fyn, nu udvides til København.

Samarbejdet sker som resultat af, at entreprenørfirmaet Hansson og Knudsen A/S, der står for gennemførelsen af råhuset, har valgt de to virksomheder til at samarbejde om et integreret logistik- og modtagekoncept, som omfatter bortskaffelse af overskudsjord, fra byggepladsen til behandling på Norreccos modtageanlæg på Prøvestenen. Samt tilkørsel af oparbejdede genbrugsmaterialer og naturlige råstoffer.

Lars R. Jacobsen ser frem til det udvidede samarbejde i København

Lars R. Jacobsen, der er direktør for og grundlægger af Lars R. Jacobsen Transport A/S, udtaler om samarbejdet:

“Over det næste halve år står vi foran at skulle køre mere end 80.000 ton overskudsjord væk fra området, hvor Operaparken skal anlægges. En så stor opgave kræver gode samarbejder, og derfor er vi glade for at kunne udbygge vores gode samarbejde med Norrecco på Fyn til nu også at dække København.”

“Miljøvirksomheden Norrecco er, udover at være eksperter i at genanvende overskudsjord, og brokker også placeret et stenkast fra Dokøen, hvor Operaparken anlægges. Det gør, at vi som logistikvirksomhed kan tage et ekstra miljøhensyn. Nærhed kan ikke prioriteres højt nok i forhold til at skulle transportere så store mængder jord, som der her er tale om. Der betyder, at det at have en samarbejdspartner tæt på er utroligt vigtigt for, at vi som transportvirksomhed kan minimere det aftryk, vi efterlader os,” fortæller Lars R. Jacobsen.

Også Norrecco ser frem til mere samarbejde

“Hos Norrecco ser vi frem til at arbejdet endnu mere sammen med Lars R. Jacobsen Transport,” fortæller Peter Arevad, der er salgsdirektør hos Norrecco:

“Lars R. Jacobsen Transport kender vi allerede fra vores gode samarbejde på Fyn, og vi ved, at de er stærke samarbejdspartnere, der driver en kvalitetsbevidst og kundefokuseret logistikvirksomhed. Vi er derfor glade for, at vores virksomheder kan udvide det gode samarbejde fra Fyn til også at dække København i forbindelse med denne store opgave med at håndtere de mere end 80.000 ton overskudsjord, og tilkørsel af naturmaterialer her i København.”

Den overskydende jord er man hos Norrecco allerede nu ved at se på mulighederne for at bringe i anvendelse andre steder i byen i oparbejdet form. Blandt andet vil en del af den nok gå til kystsikring af København.

Om Lars R. Jacobsen Transport A/S

Lars R. Jacobsen A/S er en transportvirksomhed med base på Fyn med et klart fokus på ordentlighed over for kunder, medarbejdere og samfundet. Ikke mindst ser man det som sit ansvar at have en moderne flåde, hvor den enkelte lastbil er så miljøvenlig, som muligt. Derfor lever alle biler hos virksomheden op til Euro 6-normen.

Om Norrecco

Det er vigtigt for Norrecco, at virksomhedens omgivelser påvirkes mindst muligt. Virksomhedens pladser er indrettet efter nutidens høje miljøkrav, og der bearbejdes og oparbejdes affald og jord på de mest miljømæssige måde.

Om Operahaven

Ved siden af Københavns imponerende operahus vil der frem mod 2023 blive anlagt en park, der med al sandsynlighed vil komme til at blive et nyt vartegn for byen og for Danmark. Dels på grund af sin spektakulære placering, men også på grund af bygherrens imponerende visioner, der blandt andet indebærer et underjordisk parkeringsanlæg med en bypark ovenpå. Du kan læse mere om projektet her: www.apmollerfonde.dk

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.