Afsætning_Tegl

Konsulenthuset COWI rådgiver Norrecco om udvidelse på Prøvestenen

Processen med at udvide Norreccos behandlingsarealer på Prøvestenen er nu gået ind i design- og projekteringsfasen, og til den opgave har vi indgået et samarbejde med COWI som rådgiver.
Dobbelt så meget plads

Norrecco får den 1. april 2021 råderet over yderligere  50.000 m2 behandlingsareal på Prøvestenen i København. “Vi vil fortsat have 60.000 m2 areal på K-vej og med udvidelsen på Prøvestenen har vi pr. 1. april i alt 110.000 m2 til at håndtere den voksende efterspørgsel”, fortæller Annica Flade, som er chef for miljø, arbejdsmiljø og kvalitet i Norrecco.

Mulighed for at udvide behandlingstilbud

”Vi er i samarbejde med COWI i gang med at kigge på rammevilkår for de nødvendige tilladelser, så vi sikrer os, at de samlede behandlingstilbud i størst muligt omfang modsvarer det, som der efterspørges af markedet”, fortæller Annica Flade og fortsætter:

Vi har bl.a. fokus på:

  • Adskillelse af områder for rene materialer og materialer som er forurenet, eksempelvis gipsaffald.
  • Sorteringsteknikker for brændbart affald med afsæt i større krav til materialegenanvendelse og energinyttiggørelse af restfraktionen.

”Med ekstra kvadratmeter får vi også mulighed for at i højre grad at kunne fokusere på nuværende genanvendelseskoncepter samt videreudvikling af disse. Det kræver nemlig flere kvadratmeter under et tag” fortæller Jan Christensen, som er Projektleder hos Norrecco.

Hent oversigtstegning over det nye område her: Oversigtstegning. Hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, så er du velkommen til at skrive til: annica@reconor.dk eller jan@norrecco.dk.

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.