Cirkulær økonomi

Fraktionen “blandet affald” er ikke længere at finde på Norreccos prisliste – hvorfor nu det?

Med baggrund i krav om selektiv nedrivning og kildesortering af byggeaffald samt de nye regler om anmeldelse af byggeaffald, stammende fra renovering og nedrivning, har Norrecco besluttet, at fraktionen ”blandet bygningsaffald” ikke længere findes på vores prisliste.

Med baggrund i krav om selektiv nedrivning og kildesortering af byggeaffald samt de nye regler om anmeldelse af byggeaffald, stammende fra renovering og nedrivning, har Norrecco besluttet, at fraktionen ”blandet bygningsaffald” ikke længere findes på vores prisliste. Vi vil på denne måde understøtte reglerne og den miljøpolitisk dagsorden – bygningsaffald skal kildesorteres i genanvendelige fraktioner samt affald til forbrænding, deponering og specialbehandling.

Norrecco vil fortsat modtage ”stort brændbart affald” til neddeling, således at modtagekravene til energinyttiggørelse kan opfyldes. Hvis fraktionen indeholder genanvendelige fraktioner eller fraktioner, som skal udsorteres til deponering, vil der blive pålagt et sorteringsgebyr.

Sorteringskrav og sorteringsgebyr fremgår af vores prisliste.

Nyttige links:

Nyhed: Selektiv nedrivning i byggebranchen – Nedrivningsplan
Publikation: Selektiv nedrivning i byggebranchen – Nedrivningsplan

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.