nyhed

Takstforhøjelse hos KMC Nordhavn gældende fra 1. november 2020

Vi har i fredags den 30. oktober modtaget, fra vores aftager af lettere forurenet jord samt renset jord i København KMC Nordhavn, information om, at de pr. 1. november 2020 sætter deres takst op, og forhøjer dem yderligere 1. januar 2021.

Årsagen til takstforhøjelsen er, at depotet for forurenet jord i Nordhavnen inden udgangen af 2020 vil være færdigopfyldt. Indtil et nyt depot på den kommende Lynetteholm kan tages i brug, oprettes et midlertidigt mellemlager oven på depotet i Nordhavn. Når depotet på Lynetteholm står klar, vil jorden blive transporteret hertil fra det midlertidige mellemlager. De ekstra omkostninger, der opstår til håndtering og transport af den oplagrede jord, dækkes af en takstforhøjelse.

Jord direkte til KMC kommer til at stige fra kr. 78,- til kr. 100,-/pr. ton, også selv om sagen er oprettet før 1. november 2020. Stigningen pr. 1. januar 2021 vil øge prisen til kr. 121,-/pr. ton.

For Norreccos pladser kommer priserne til at stige krone til krone, og det påvirker følgende varer:

  • Byjord / jord til kartering, tillæg klasse 2-3
  • Byjord / jord til kartering, tillæg klasse 4
  • Byjord, ikke analyseret (inkl. evt. tillæg)
  • Lettere forurenet jord til sortering
  • Jord til rensning – efter rensning køres Norreccos jord hovedsagelig til KMC

Prisstigningen kommer til at gælde alle Norreccos pladser på Sjælland, der modtager jord samt evt. kundeaftaler, der er lavet på de påvirkede varenumre.

Hvis det giver anledning til spørgsmål, står vores administration og sælgere altid til rådighed:

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.