Knust asfalt 0-32

Når vi får asfalt ind på vores modtageanlæg omdannes dele af den til genbrugsmaterialet knust asfalt 0-32 mm. Dette kan bruges til ubundne bærelag, når man anlægger veje.

Genbrugsmaterialet har geotekniske egenskaber, der i mange tilfælde gør det muligt at bruge naturmaterialet stabilgrus 0-32. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke overholder alle tekniske egenskaber sammenlignet med den naturlige stabilgrus 0-32.

Kontakt os gerne for at få afklaret, om du kan bruge dette eller andre af vores genbrugsmaterialer i dit anlægsprojekt, som alternativ til naturmaterialer.

Vil du vide mere om dette produkt, så kan du kontakte vores materialeafdeling, der kan forklare dig mere uddybende om kvalitet, leveringsmuligheder og andet. 

Er dit materialebehov ikke så stort, så kan du med fordel bestille hos vores søsterselskab GrusDirekte, der er specialiseret i løsninger til private og mindre anlægsprojekter.

Produktspecifikation
Vægtfylde:
1,50 ton/m3
Kornstørrelse:
0-32 mm
Sigtekurve:
Kan rekvireres
Afhentning:
Kontakt os
Varenummer:
14100
Typisk anvendelse:
Til ubundne bærelag indenfor vejbygning. Materialets geotekniske egenskaber vurderes som et alternativ til eksempelvis stabilgrus 0-32, dog overholder det ikke alle tekniske egenskaber sammenlignet med den naturlige stabilgrus 0-32.
Produktbeskrivelse:
Består af nedknust asfalt, eventuelt indhold af naturligt grus.