Seidel_P0A3772

Norrecco udvider i Kolding

Med yderligere 4.000 m2 behandlingsareal og ny brovægt, er Norreccos plads i Kolding klar til at udvide behandlingstilbuddet for kunderne i trekantsområdet.

Udvidelsen har været længe undervejs. Den var allerede en del af planen i 2017, hvor Reconor Gruppen købte logistikvirksomheden Lotra og deres faciliteter på Profilvej her i Kolding. Det forklarer Kristian Tværmose Andersen, da han sammen med Frede Mikkelsen viser pladsen frem. Og på grund af det lange tilløb glæder de sig begge over nu endelig at kunne byde kunderne velkommen til en større plads og nye muligheder i Kolding.

Kunderne kan se frem til den fulde forretningsmodel

På grund af manglende behandlingskapacitet har vi ikke tidligere kunne rulle vores fulde forretningsmodel ud her i trekantsområdet, hvilket har været efterspurgt af især vores landsdækkende samarbejdspartnere, fortæller Kristian Tværmose Andersen.

Han uddyber, at de ekstra kvadratmeter primært skal anvendes til modtagelse og behandling af jord, som er det af de to forretningsben, som ressourcevirksomheden Norrecco indtil nu ikke har kunne tilbyde i Kolding.

“Det andet er behandling af affald, med fokus bygge- og anlægsaffald. Noget som vi har gjort siden overtagelsen af faciliteterne i forbindelse med opkøbet i 2017, supplerer Frede Mikkelsen og fortsætter, derfor er vi rigtig glade for at denne udvidelse på 4.000 m2 nu gør det muligt for os at tilbyde den fulde forretningsmodel til vores kunder her i trekantsområdet.”

Ny brovægt 1. december

Ligeledes kan de første lastbiler snart køre over den ny brovægt på pladsen i Kolding. Det sker den 1. december. Under normale omstændigheder ville dette blive markeret med en pølse til alle, der møder op, fortæller Frede Mikkelsen. Desværre bliver dette ikke muligt denne gang på grund af de sikkerhedsforanstaltninger, som COVID-19 kræver.

Fortsat fokus på ordentlig rådgivning

De nye udvidede rammer får dog ikke lov at stå alene. Som det er gennemgående for Norrecco, så vil der selvfølgelig fortsat være fuld fokus på at kunne have en ordentlig, faglig dialog og rådgivning, bl.a. med aktuel information om den kommende revision af affaldsbekendtgørelsen, hvor nye krav og regler forventes at træde i kraft per 1. januar 2021.

Derfor fremhæver Kristian Tværmose Andersen da også, at han er glad for, at Frede Mikkelsen, der siden opkøbet af Lotra har fungeret som salgs- og driftschef på pladsen i Kolding, fortsat vil være en vigtig og fast del af holdet, som er klar til at hjælpe kunderne.

Frede Mikkelsen vil mange kunder i trekantsområdet nok kende som den naturlige go-to-guy i Kolding, og derfor er det er værd at glæde sig over, at ikke alt er nyt og anderledes, slutter Kristian Tværmose Andersen med et smil.

Kristian og Frede
Om Kristian Tværmose Andersen

Kristian Tværmose Andersen har 15 års erhvervserfaring med affald, og har siden 2016 været en del af Norrecco. Her har han først fungerede som afsætningschef og siden sommer 2019 som direktør med ansvar for afsætning og forretningsudvikling sideløbende med at varetage stillingen som regionsdirektør for Norreccos aktiviteter i Vestdanmark.

Om Frede Mikkelsen

Frede Mikkelsen har været i branchen 30 år. Han er officielt salgs- og driftsansvarlig for Norreccos plads i Kolding. Selv betegner han sig dog som bare ”Frede”. Han kom til Norrecco i forbindelse med opkøbet af Lotra, og har derfor indgående viden om og kendskab til pladsen i Kolding. Noget han gerne deler ud af, hvis du ser ham her, eller hvis du ringer til ham på 2097 4293.

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.