Presserum_topbillede

Norrecco får ny identitet

Kære samarbejdspartner,

Nogen gange kan man slet ikke huske, at der fandtes et gammelt logo, når man får et nyt. Sådan har vi det med vores nye “visuelle identitet”.

Vi havde behov for at opdatere logo og visuelt udtryk, så det står mål med den grønne ressourcevirksomhed , som vi allerede er – og skal udvikle endnu mere.

Vi synes, logoet er lykkedes helt vildt godt og håber, at alle vores kunder og samarbejdspartnere både ser det Norrecco, de kender, og det fremtidige Norrecco.

Her er baggrunden for vores nye logo:
  • Det nye logo er et “fingeraftryk”, der signalerer cirkulær økonomi, og at vi sætter et grønt fingeraftryk. Det “grønne” følger naturligt af vores fokus, men farven er også rolig.
  • Vi er jo seriøse – men ikke kedelige! Selve skriften med navnet, Norrecco, er langt mere moderne end den gamle og passer bedre til en virksomhed, der er ledende i markedet.
  • “Gør en forskel” står der under navnet – for det er det, vi gør hver dag. Det kan I forhåbentlig skrive under på i samarbejdet med os.
  • I kommer til at se logoet på vores tøj, skilte og materialer meget snart, samt selvfølgelig på websitet og de andre steder, I møder Norrecco.

Book et møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.